Vores team

 

 

 

 

 

Hvem er vi?

Vi er Humanic Venues, som, tilsammen i ejerkredsen og den daglige ledelse, har over 35 års erfaring med at skabe mindeværdige oplevelser inden for virksomhedsevents som fester, møder, konferencer, teambuilding samt privatfester.

Ejerkredsen og den daglige ledelse består af Noomi Lind Rønne, Lasse Skytte og Allan Hansen. De tre kender hinanden fra opstarten af Langelinie Pavillonen, som de var med til løfte i udtryk og kvalitet i 2015.

Humanic Venues råder over Moltkes Palæ midt i København og Bryggen Venues på Islands Brygge – herunder Spisesalon Bryggen og Pakhus Bryggen.

Læs mere om Moltkes Palæ

 

Teamet


NOOMI LIND RØNNE

SALGSDIREKTØR & PARTNER

Noomi er salgsdirektør og har med over 10 års erfaring inden for event- og mødebranchen i Humanic set det meste, og ved, hvad der skal til for at løfte et arrangement til øverste niveau.

Kontakt: nlr❂evenues.dk

 

LASSE SKYTTE

RESTAURATØR & PARTNER

Lasse har baggrund som både uddannet snedker og kok, og ynder deraf at kombinere både æstetik og indhold. Få kan som Lasse udarbejde madkoncepter til mange, som kan overraske i smag, stil og visuelt. Lasse har over 10 års erfaring fra gastronomiske events til de få og flere tusinde fra blandt andet Langelinie Pavillonen, Madkastellet og Vision CPH.

Kontakt: ls❂evenues.dk

 

ALLAN HANSEN

ADM. DIREKTØR & PARTNER

Allan har erfaring som direktør og medejer i virksomheder som Langelinie Pavillonen og Humanic, og har sammen med det øvrige partner-team store ambitioner for Moltkes Palæ. Højeste niveau i gastronomi, service og udtryk.

Kontakt: ah❂evenues.dk

 

FÅ SENESTE NYHEDER FRA BRYGGEN VENUES

Modtag vores nyhedsbrev om alt hver der sker på Humanic Venues' steder - og andet spiseligt