Vi kan samles igen – Betingelser

Bryggen Venues tager højde for dine bekymringer, så du trygt kan booke events ud i fremtiden.

Særlige betingelser for flytning af arrangementer

Opdateret 10. februar 2022

I kan trygt bestille jeres arrangement hos os. Vi tilbyder nemlig at flytte jeres arrangement til en anden dato i løbet af de næste 12 måneder uden ekstra udgifter for dig, hvis myndighederne ikke tillader jeres type arrangement. Det kan du læse meget mere om nedenfor.

 

Lad Bryggen Venues have overblikket

Holdet bag Bryggen Venues har 16 års erfaring med afvikling af selskaber, events og restauranter med både få og mange mennesker. Det kræver erfaring, viden og planlægning, hvad angår optimal håndtering af logistik, hygiejne, omgang med fødevarer og rengøring. Covid-19 er endnu ikke et lukket kapitel, og her er erfaring ekstra vigtigt.

 

Afbestillings- og ombookingbetingelser

For alle arrangementer bestilt til afholdelse fra 1. januar 2021 fraviger vi vores normale betingelser, hvis jeres arrangement er underlagt forsamlingsforbuddet eller ikke kan gennemføres i tråd med retningslinjerne for sektorpartnerskaber, som Bryggen Venues er tilknyttet.

Det betyder, at I frit kan vælge en ny dato i løbet af de næste 12 måneder fra jeres oprindelige arrangementsdato, hvis myndighederne ikke tillader jeres type arrangement afholdt.

Det kræver naturligvis, at der er en ledig dato, så vi forbeholder os retten til at tilbyde et af vores andre venues, såfremt Bryggen Venues allerede er optaget på jeres nye ønskede dato – dog vil mad og drikke altid matche dit oprindelige valg, eller bedre, hvis forplejning er inkluderet. Vi vil til hver en tid gøre, hvad vi kan for at kunne gennemføre jeres arrangement uanset datoen.

Vores venues består af Bryggen Venues med lokalerne Pakhus Bryggen og Spisesalon Bryggen – samt Moltkes Palæ ved Bredgade/Kgs Nytorv.

Disse betingelser er i tillæg til de generelle betingelser, du vil blive præsenteret for ved bestilling.

 

Bankgaranti

Vi forstår bekymringen for at booke og betale for arrangementer, hvis udviklingen skulle vise sig at gå den forkerte vej i vinteren 2021/22. Som alternativ til vores standardbetingelser, giver vi derfor mulighed for, at I i samarbejde med jeres bank stiller en bankgaranti, eller deponering på en lukket konto.

 

Dialog er vigtigt

Vi forstår alle de betænkeligheder, der stadig kan være ved at booke et bryllup, fødselsdagsarrangement eller firmafest, så kontakt os endeligt, så vi kan tale tingene igennem og hjælpe med at tage en tryg og gennemtænkt beslutning om booking.

+45 72 22 70 75
INFO@HUMANICVENUES.DK

 

Tilbage!

FÅ SENESTE NYHEDER FRA BRYGGEN VENUES

Modtag vores nyhedsbrev om alt hver der sker på Humanic Venues' steder - og andet spiseligt