COVID-19 info

Bryggen Venues tager højde for dine bekymringer, så du trygt kan booke arrangementer ud i fremtiden.

 

Vi kan (snart) samles igen

Inden længe kan kan vi heldigvis samles igen og må atter mødes i festligt lag og fejre højtider, forelskelser, afholde møder og konferencer eller afholde en firmafest med vores kollegaer – om end i skrivende stund under andre forhold end vi er vant til.

På Bryggen Venues har vi lykkeligvis flere lokaler med god plads, så vi kan sikre en tryg gennemførsel i tråd med myndighedernes anbefalinger og retningslinjer for private- og firmaselskaber.

Vores forventning er, at vi nærmer os tiden fra juli og august 2020 når vi når til forsommeren 2021. Dvs vi her kan holde fester op til min 100 personer samt middage og konferencer op til 500 personer – forhåbentlig flere med vaccinernes hjælp.

Skulle udviklingen ikke være med os, som vi forventer, kan I flytte jeres arrangement uden omkostninger.

Så drøm løs og planlæg trygt dit næste arrangement sammen med os på Bryggen Venues!

Bare drøm løs – vi sidder klar til at hjælpe

Vores hjemmeside er netop blevet opdateret med info om privatfester og firmafester, lige fra barnedåb til julefrokost. Inspirerer jer på vores hjemmeside.

Vi sidder desuden klar på telefon og mail til at tage imod alle spørgsmål og give den gode service, I er vant til.

+ 45 72 22 70 75
INFO@HUMANICVENUES.DK

Flyt dit arrangement uden omkostninger

På Bryggen Venues kan I sikkert drømme og planlægge fremtiden, da vi uden omkostninger for jer flytter arrangementet til en ny ledig dato senest 12 måneder efter den oprindelige dato, hvis jeres arrangement ikke kan gennemføres på grund af COVID-19 epidemien.  Læs mere her

Covid-19 forholdsregler

HYGIEJNE & RENGØRING
Vores medarbejdere følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og anbefaler – og desuden vores interne politikker om hyppigere rengøring, herunder overflader dørhåndtag og andre effekter som ofte er i berøring. Medarbejderne vasker hænder eller benytter godkendt håndsprit flere gange i løbet af et arrangement udover de øvrige almene håndvasketidspunkter. Toiletter rengøres flere gange om dagenn, og engangshåndklæder benyttes frem for håndklæder. Vask af personaletøj, duge, servietter o.lign. renses ved anderkendt renseri i tråd med myndighedernes krav og standarder.

SIKKERHEDSHJØRNE
På Bryggen Venues har I jeres eget ‘sikkerhedshjørne’ med sprit, mundbind og hansker.

VENTILATION
Vi lufter grundigt ud før arrangementer og i pauser, hvor det er muligt, så vi sikrer så ren luft som muligt.

DANSKE STANDARDER
Vi opfylder naturligvis danske standarder og krav til desinfektionsmateriale og beskyttelse.

Betingelser

FÅ SENESTE NYHEDER FRA BRYGGEN VENUES

Modtag vores nyhedsbrev om alt hver der sker på Humanic Venues' steder - og andet spiseligt