Om Bryggen Venues

 

 

 

 

 

 

HOLDET BAG

D. 1. januar 2021 overtager Humanic Venues – en del af Humanic, Bryggen Venues. Det daglige team er Noomi Lind Rønne, Lasse Skytte og Allan Hansen, som kender hinanden fra opstarten af Langelinie Pavillonen. Alle tre var en del af Langelinie Pavillonen fra 2015, da pavillonen gennemgik et løft i udtryk og kvalitet.

Ambitionen for Bryggen Venues er at løfte selskaber til et endnu højere niveau i udtryk, gastronomi og eksekvering. Bryggen Venues skal tilbyde unika til overkommelige priser. Bryggen Venues tilbyder bredt fra bryllupper, konferencer, firmafester til streetfood-koncepter mv. Fleksibiliteten skal være stor.

Holdet driver desuden det ikoniske Moltkes Palæ på Dronningens Tvægade/Bredgade og har fortsat ejerskab i Langelinie Pavillonen.

 

NOOMI LIND RØNNE

SALGSDIREKTØR & PARTNER

Noomi er salgsdirektør og har med over 10 års erfaring inden for event- og mødebranchen i Humanic set det meste, og ved, hvad der skal til for at løfte et arrangement til øverste niveau.

Kontakt: nlr@humanicvenues.dk

 

LASSE SKYTTE

GASTRO DIREKTØR & PARTNER

Lasse har baggrund som både uddannet snedker og kok, og ynder deraf at kombinere både æstetisk og indhold. Få kan som Lasse udarbejde madkoncepter til mange, som kan overraske i smag, stil og æstetik. Lasse har over 10 års erfaring fra gastronomiske events til de få og flere tusinde fra blandt andet Langelinie Pavillonen og Vision CPH. Læs mere om Lasses og køkkenchefens madfilosofi.

Kontakt: ls@humanicvenues.dk

 

ALLAN HANSEN

ADM. DIREKTØR & PARTNER

Allan har erfaring som direktør og medejer i virksomheder som Langelinie Pavillonen, Humanic og Moltkes Palæ, og har sammen med det øvrige partner-team store ambitioner for Bryggen Venues. Højeste niveau i gastronomi, service og udtryk – i øjenhøjde.

Kontakt: ah@humanicvenues.dk

FÅ SENESTE NYHEDER FRA BRYGGEN VENUES

Modtag vores nyhedsbrev om alt hver der sker på Humanic Venues' steder - og andet spiseligt