Om Bryggen Venues

 

 

 

 

 

Om Bryggen Venues

– Vi fejrer samværet i de gode selskaber

Bryggen Venues består af Spisesalon Bryggen og Pakhus Bryggen. Forskellig i både stil og udtryk, men ens i deres ophav, daterer begge lokaler tilbage til en tid i starten af 1900-tallet, hvor Islands Brygge blomstrede som bydel og industri spillede en central rolle. Bryggen Venues er derfor også en del af fortællingen om de gamle industriarealer, der i nyere tid har fået nyt formål.

Bryggen Venues fik sin begyndelse i 2014, hvor først Pakhus Bryggen og siden Spisesalon Bryggen stod klar på Njalsgade efter gennemgående renovationer. Arealerne har lige siden, været samlingspunkt for selskaber til firmafester, bryllupper, fødselsdage, møder- og konferencer og meget mere.

Ambitionen for Bryggen Venues er at løfte selskaber til et endnu højere niveau i udtryk, gastronomi og eksekvering. Bryggen Venues skal tilbyde unika til overkommelige priser.

Det har aldrig været nemmere at arrangere helstøbte fester, arrangementer eller events for dig som kunde og gæst. Vi tager os af det ’tunge’ løft i forhold til planlægning, eksekvering samt servicering, så du kan fokusere på dine gæster og nyde samværet, når du inviterer til selskab. Vi tilbyder samlede løsninger til dit event eller arrangement, hvor vi har et særpræget fokus på gastronomi og værtskab af højeste kvalitet.

 

Vores ambition

Ambitionen for Bryggen Venues er at løfte selskaber til et endnu højere niveau i udtryk, gastronomi og eksekvering.

Ved vores konstante fokus på gastronomi hæver vi standarden for mad til selskaber i både smag og æstetik. På Moltkes Palæ skal du som gæst opleve os mere som højgastronomisk restaurant end et selskabslokale. Du skal forkæles.

For at levere service og eksekvering i særklasse, har vi ansat fra øverste hylde og samarbejder med de bedste i branchen. Vi arbejder for at vores kunder og gæster på Bryggen Venues har unikke rammer og betingelser, hvor du med familie, venner, kollegaer eller andre bekendte kan fejre og nyde samværet i det gode selskab. Vi tager os af resten.

 

FÅ SENESTE NYHEDER FRA BRYGGEN VENUES

Modtag vores nyhedsbrev om alt hver der sker på Humanic Venues' steder - og andet spiseligt