Stueplan

MØDELOKALER & ELLER DEN STORE FEST

I stueplan finder I Gyldenløve-, Moltkes- og Abildgaard Salonerne, som egner sig mindre møder, middage eller som supplement til 1. salen, hvis I skal holde det helt store mingle-arrangement op til 1000 personer.

GYLDENLØVE SALON

Gyldenløve Salon ligger i med vinduer ud mod Bredgade i sammenhæng med Moltkes Salon. Salonen møbleres til de enkelte formål og er især velegnet til små møder og middage. Gyldenløve Salonen er opkaldt efter grev Ulrik Frederik Gyldenløve, der var bygherre for det oprindelige palæ – der dengang blev kaldt ‘Gyldenløves Lille Palæ.’ Det ‘store’ palæ ligger på hjørnet af Kongens Nytorv og Nyhavn og kendes i dag som Charlottenborg. I 1955 blev de oprindelige paneler opdaget, og de gamle dekorationer blev restaureret af Nationalmuseet. Væggene er i øvrigt udsmykket med gamle kort af datidens København inden for voldene.

 

MOLTKES SALON

Moltkes Salon ligger ligeledes med vinduer ud mod Bredgade i sammenhæng med Abildgaard Salon og Gyldenløve Salon. Salonen møbleres til de enkelte formål og er især velegnet til mindre møder og middage. Moltkes Salon tjente i sin tid som arbejdsværelse for grev A. W. Moltke og er udsmykket med klassiske dørstykker udført af maleren Nicolaj Abildgaard. Med sine rene linjer fremstår salonen i dag som datidens bud på nutidens minimalisme.

 

ABILDGAARD SALON

Abildgaard Salon ligger i stueetagen med vinduer ud mod Bredgade i sammenhæng med Godskontoret og Moltkes Salon. Salonen har sit eget faste møblement og er især velegnet til små møder og middage. Abildgaard Salon er opkaldt efter maleren Nicolaj Abildgaard, der udsmykkede rummet med de tre dørstykker, der viser henholdsvis den mosaiske, kristne og muhamedanske tro.

 

Gyldne Sal

Op til 150 personer

 

Plantegning

Plantegning over 1. sal

GRØNNE SALON & DRONNINGEGAARD SALON

Op til 60 personer

Stueplan

Kan bookes som supplement ved 400+ gæster

 

Christian X's Saloner

Op til 20 gæster

FÅ SENESTE NYHEDER FRA BRYGGEN VENUES

Modtag vores nyhedsbrev om alt hver der sker på Humanic Venues' steder - og andet spiseligt