Pakhus Bryggen

Rustikt, hyggeligt & jordnært

 

 

PAKHUS BRYGGEN

 

I en kælder i et originalt pakhus fra Islands Brygges industrielle tid, finder I et omfavnende rustikt univers. Med lyse toner og jordnære nuancer, og krydret med design, kvalitet og hygge, byder Pakhus Bryggen på et gennemrenoveret lokale udover det sædvanlige. Bærerende søjler giver dynamik i rummet, og der er hyggelige mindre loungeområder, garderobe og fast bar.

Pakhus Bryggen har et råt og rustikt look, med et nutidigt nordisk udtryk.Til jeres middag skaber glasvinduer ind til køkkenet liv, når vores kokke arbejder koncentreret med jeres serveringer. Lokalet har agile rammer med en masse muligheder for det enkelte arrangement.

I kan skabe den helt rette stemning som I ønsker vha. bl.a. justerbar belysning og levende lys.Lokalet er på godt 500 m2 med køkken og plads til op til 150 spisende gæster. Tilknyttet er der et hyggeligt gårdareal, og I er kun 200 meter fra havnefronten i København.

Pakhus Bryggen er et lokale, som skal opleves. Kontakt os endelig via mail eller telefon, hvis I ønsker en fremvisning.I nedenstående er der forslag til bordopstilling til jeres arrangement, der egner sig godt i Pakhus Bryggen.

 

OPSTILLING – MIDDAGE/FESTER

PLANKE BORDE
30 – 150 personer

 

OPSTILLING – MØDER/KONFERENCER

SKOLEBORD
Op til 40 personer

STOLERÆKKER
Op til 80 personer

 

 

Pakhus Bryggen

Plantegning

 

FÅ SENESTE NYHEDER FRA BRYGGEN VENUES

Modtag vores nyhedsbrev om alt hver der sker på Humanic Venues' steder - og andet spiseligt