Konfirmation

Mindeværdige omgivelser til konfirmanden

 

 

Konfirmation på Islands Brygge

Dagen du bliver konfirmeret, er en helt særlig dag. På Bryggen Venues tilbyder vi flotte lokaler til din fest, så du kan fejre din konfirmation med familie og venner på bedste vis.

Som konfirmand kan du vælge mellem Spisesalon Bryggen eller Pakhus Bryggen. Begge lokaler har masser af personlighed og med en imponerende atmosfære, vil din dag sent blive glemt. Der er også rig mulighed for at tage en masse insta-venlige billeder i unikke rammer, der kan forevige din dag.

Ønsker du en konfirmation på Spisesalon Bryggen eller Pakhus Bryggen tilbyder vi mad, drikke, personale og lokaleleje i én samlet løsning. Det er med andre ord nemt og overskueligt for dig og dine forældre at planlægge din konfirmationsfest.

Læs mere om vores lokaler

 

GASTRONOMI

Til din konfirmation skal du ikke snydes for lækker mad. Du – og måske med lidt indflydelse fra dine forældre – kan vælge mellem to menuer, som har rød tråd og udgangspunkt i sæsonens råvarer fuld af smag og æstetik. 

Vores mad tager udgangspunkt i den moderne gastronomi, men med stor vægt på traditioner i det gode håndværk og den faglige stolthed. Gastronomi med bund og inspiration fra det klassiske franske nouvel cuisine og det moderne Nordiske dogme køkken – ofte tilføjet lidt krydderi fra verdenskøkkenet – japansk fermenteringskunst, sydamerikansk ild & passion – ”mad over bål”, brugen af enkelte oversøiske og unikke råvarer som kan forsvares i den grønne tanke. En tanke som vil præge det valg af råvarer, som leveres på palæet – gerne lokale, økologiske hvor det giver mening (DK produceret) og altid med sæsonen som det primære fokus.

 

OVERSKUELIGE PRISER

Hos Bryggen Venues har vi prøvet at gøre det lidt lettere for dig og dine forældre at lægge budgettet til din konfirmation. Vi samler mad, drikke, personale og lokaleleje i én samlet løsning, så I kan nyde din dag og hygge jer uden at bekymre jer om uforudsete ekstraregninger. Naturligvis kan du have ekstra ønsker, og der giver vi mulighed for en række tilvalg. Har du, mor eller far ønsker som går udover, finder vi naturligvis også en løsning på det.

 
OVERSIGT OVER VORES LOKALER

I nedenstående kan I se en plantegning over Spisesalon Bryggen og Pakhus Bryggen og få en idé om, hvilket lokale, der passer bedst til lige netop din konfirmation.

Du er meget velkommen til at tage dine forældre med under armen, hvis du ønsker en fremvisning af vores lokaler. Husk at være ude i god tid, da der er mange, som skal konfirmeres på samme tid som dig.

Se plantegning over Spisesalon Bryggen

Se plantegning over Pakhus Bryggen

KONFIRMATION PÅ BRYGGEN VENUES

Typisk varighed fra kl 15.00-20.00

PRIS PR PERSON
1.150 inkl moms pr person v/min. 50 personer

INKLUDERER
– Velkomstdrink & snacks
– 3 retters menu
– Vinmenu, saftmenu og sodavand
– Friskbrygget kaffe og te
– Tjenere og øvrigt service-personale
– Garderobe
– Lokaleleje og rengøring

MENU EKSEMPEL

Sæsonens snacks

Håndpillede rejer – confiterede kartofler – radise – urteemulsion

Kalveryg – porrer – syltet grønt – pebersauce

Yoghurt parfait – hyldeblomst – skovmærke – agurk

(Brød og smør serveres til forret)

TEKNIK

På Bryggen Venues skal I være trygge ved den bedst mulige tekniske afvikling, som kun gøres ved løbende opdatering af udstyr og med rutinerede teknikere ved roret. Af samme årsag har vi inviteret en af en af branchens førende indenfor teknik, Profox, til huset. Profox leverer teknik på højeste hylde, som løbende opdateres, og har i dag lager og kontor på vores søstervenue, Moltkes Palæ

Kontakt os for priser og løsninger til jeres konfirmation.

PRAKTISK INFORMATION

PLANTEGNING
Se plantegning over Spisesalon Bryggen
Se plantegning over Pakhus Bryggen

NÆRMESTE METRO
Islands Brygge – 500 meter ca. 5 min. gang

PARKERING:
Easypark ved Bryggen Venues
Københavns Kommune på gadeplan
Leifsgade P-anlæg, Bergthorasgade 35 (underjordisk P-anlæg med 400 p-pladser)

OVERNATNING/NÆRMESTE HOTEL
Radisson Blu Scandinavia Hotel – læse mere
Bryggen Guldsmeden – læs mere

SEVÆRDIGHEDER INDEN FOR GÅAFSTAND
Islands Brygge Havnepark, Kalvebod Brygge, GoBoat Boat Rental, Dansk Arkitektur Center, Christianshavn

Pakhus Bryggen bordopdækning bryllup
Spisesalon Bryggen Islands Brygge

Læs mere om mulighederne på vores øvrige venue

Moltkes Palæ

Kgs Nytorv/Dronningens Tværgade

Modtag tilbud på privat arrangement!

FÅ SENESTE NYHEDER FRA BRYGGEN VENUES

Modtag vores nyhedsbrev om alt hver der sker på Humanic Venues' steder - og andet spiseligt