Gastronomi i øjenhøjde

På Bryggen Venues forkæler vi jer med kulinariske oplevelser

 

 

ET SÆRPRÆGET FOKUS PÅ GASTRONOMI

På Bryggen Venues gør vi os ekstra umage for at levere moderne gastronomi af højeste kvalitet. Vi stræber efter at sammensætte vores menuer med udgangspunkt i sæsonen, hvor friske og unikke råvarer er omdrejningspunktet.

Vores team af nytænkende, professionelle kokke brænder for at skabe moderne menuer med eksklusive smage. Vi har for øje at udvikle menuer, du som gæst oplever som retter, der kunne være serveret på en højgastronomisk restaurant – blot til mange. Det drejer sig om at højne niveauet, når det gælder eksekvering og konceptudvikling af gastronomi indenfor selskaber. Ambitionen om at levere moderne gastronomi til vores gæster er samtidig baseret på traditioner i det gode håndværk og den faglige stolthed. Maden vi serverer, og rammerne på Bryggen Venues kalder vi gerne symbiotiske. På denne måde hører det spiselige aspekt unægteligt sammen med Bryggen Venues’ samlede udtryk, hvor vi fejrer samværet i de gode selskaber over fantastisk mad.

Vores gastronomi har rod i:

  • Det klassiske franske nouvel cuisine
  • Det moderne nordiske dogme køkken
  • Krydderi og inspiration fra verdenskøkkenet: Japansk fermenteringskunst, sydamerikansk ild & passion, brugen af enkelte oversøiske og unikke råvarer
  • Lokale og økologiske råvarer, hvor det giver mening

 

VORES TILGANG OG OMTANKE FOR DET BÆREDYGTIGE

Bryggen Venues by Evenues har ligesom sine søstrevenues, Moltkes Palæ og DOK5000, fokus på bæredygtighed. Vi arbejder konstant på at forme en grøn arbejdsgang som en del af event- og serviceindustrien.

Hvad enten du vælger Pakhus Bryggen eller Spisesalon Bryggen er maden, vi serverer til dit event produceret i vores hovedkøkken på Moltkes Palæ. Her har vi Fødevarestyrelsens Økologiske Spisemærke i bronze. Dette betyder, at 30-60 % af vores råvarer er økologiske. I 2023 går Bryggen Venues i gang med at blive Green Key-certificeret.

Vi samarbejder med lokale danske leverandører, og med et stigende fokus på bæredygtighed arbejder vi på at øge vores forbrug af lokale økologiske råvarer. Vi tror på, at friske og økologiske råvarer, som er dyrket i deres eget naturlige tempo, giver jer den bedste smag og kvalitet med en lavere belastning for miljøet.

Du kan læse mere om vores gastronomiske koncept på vores søstersite her

I nedenstående finder du et af vores menueksempler.

MENU EKSEMPEL

Sæsonens snacks

Håndpillede rejer – confiterede kartofler – radise – urteemulsion

Kalveryg – porrer – syltet grønt – pebersauce

Yoghurt parfait – hyldeblomst – skovmærke – agurk

(Brød og smør serveres til forret)

MØDE- & KONFERENCE MENU

Kommer snart – du venter ikke forgæves

Spisesalon Bryggen Islands Brygge
Champagnetårn Spisesalon Bryggen

Læs mere om mulighederne på vores øvrige venue

Moltkes Palæ

Kgs Nytorv/Dronningens Tværgade

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD!

FÅ SENESTE NYHEDER FRA BRYGGEN VENUES

Modtag vores nyhedsbrev om alt hver der sker på Humanic Venues' steder - og andet spiseligt