Højgastronomi i øjenhøjde

På Bryggen Venues forkæler vi jer

 

 

 

Vores gastronomiske koncept

Vores mad tager udgangspunkt i den moderne gastronomi, men med stor vægt på traditioner i det gode håndværk og den faglige stolthed.

Gastronomi med bund og inspiration fra det klassiske franske nouvel cuisine og det moderne Nordiske dogme køkken – men ofte tilføjet lidt krydderi fra verdenskøkkenet – japansk fermenteringskunst, sydamerikansk ild & passion – ”mad over bål”, brugen af enkelte oversøiske og unikke råvarer som kan forsvares i den grønne tanke. En tanke som vil præge det valg af råvarer, som leveres på Bryggen Venues – gerne lokale, økologiske hvor det giver mening (DK produceret) og altid med sæsonen som det primære fokus.

 

SÆSONENS RÅVARER

Menuerne vil skifte efter sæson, så I altid får årstidens råvarer og friskhed i jeres menu. Eksempler på menuer finder du herunder.

MENU EKSEMPEL

Sæsonens snacks

Håndpillede rejer – confiterede kartofler – radise – urteemulsion

Kalveryg – porrer – syltet grønt – pebersauce

Yoghurt parfait – hyldeblomst – skovmærke – agurk

(Brød og smør serveres til forret)

MØDE- & KONFERENCE MENU

Kommer snart – du venter ikke forgæves

Spisesalon Bryggen Islands Brygge
Champagnetårn Spisesalon Bryggen

Læs mere om mulighederne på vores øvrige venues

Moltkes Palæ

Kgs Nytorv/Dronningens Tværgade

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD!

FÅ SENESTE NYHEDER FRA BRYGGEN VENUES

Modtag vores nyhedsbrev om alt hver der sker på Humanic Venues' steder - og andet spiseligt