Gastronomi i øjenhøjde
På Bryggen Venues forkæler vi jer med kulinariske oplevelser
ET SÆRPRÆGET FOKUS PÅ GASTRONOMI
På Bryggen Venues gør vi os ekstra umage for at levere moderne gastronomi af højeste kvalitet. Vi stræber efter at sammensætte vores menuer med udgangspunkt i sæsonen, hvor friske og unikke råvarer er omdrejningspunktet.
Vores team af nytænkende, professionelle kokke brænder for at skabe moderne menuer med eksklusive smage. Vi har for øje at udvikle menuer, du som gæst oplever som retter, der kunne være serveret på en højgastronomisk restaurant – blot til mange. Det drejer sig om at højne niveauet, når det gælder eksekvering og konceptudvikling af gastronomi indenfor selskaber. Ambitionen om at levere moderne gastronomi til vores gæster er samtidig baseret på traditioner i det gode håndværk og den faglige stolthed. Maden vi serverer, og rammerne på Bryggen Venues kalder vi gerne symbiotiske. På denne måde hører det spiselige aspekt unægteligt sammen med Bryggen Venues’ samlede udtryk, hvor vi fejrer samværet i de gode selskaber over fantastisk mad.
Vores gastronomi har rod i:
- Det klassiske franske nouvel cuisine
- Det moderne nordiske dogme køkken
- Krydderi og inspiration fra verdenskøkkenet: Japansk fermenteringskunst, sydamerikansk ild & passion, brugen af enkelte oversøiske og unikke råvarer
- Lokale og økologiske råvarer, hvor det giver mening
VORES TILGANG OG OMTANKE FOR DET BÆREDYGTIGE
Vi samarbejder med lokale danske leverandører, og med et stigende fokus på bæredygtighed arbejder vi på at øge vores forbrug af lokale økologiske råvarer.
Vi tror på, at friske og økologiske råvarer, som er dyrket i deres eget naturlige tempo, giver jer den bedste smag og kvalitet med en lavere belastning for miljøet.
Kvalitet er identisk med Bryggen Venues og gastronomi er en helt central del af vores koncept. Vi arbejder hen imod at øge vores bæredygtige tiltag og tilbyde vores gæster det bedste af det bedste, når det gælder smagen for fremtiden.
I vores køkken forsøger vi at mindske madspild og derfor tilbyder vi heller ikke buffet, men positionsanretninger. Vi anvender overskudsmad fra køkkenet til vores frokostordning og personalemad, og kører naturligvis i el-varevogn.
I nedenstående finder du et af vores menueksempler.
MENU EKSEMPEL
Sæsonens snacks
Håndpillede rejer – confiterede kartofler – radise – urteemulsion
Kalveryg – porrer – syltet grønt – pebersauce
Yoghurt parfait – hyldeblomst – skovmærke – agurk
(Brød og smør serveres til forret)
MØDE- & KONFERENCE MENU
Kommer snart – du venter ikke forgæves




Læs mere om mulighederne på vores øvrige venue
Moltkes Palæ
Kgs Nytorv/Dronningens Tværgade