Firmafester med stil

Når jeres medarbejdere skal forkæles

 

 

 

En firmafest i eksklusive rammer

Bryggen Venues har rammerne til at skabe fantastisk stemning, når I ønsker at invitere jeres medarbejdere og kollegaer til ren forkælelse og samvær. Til jeres firmafest tilbyder vi samlede løsninger med mad, service, drikkevarer og teknik inkluderet. Vi har et særpræget fokus på moderne gastronomi og serverer en menu for jer med masser af smag, kvalitet og kreativitet.

Spisesalon Bryggen og Pakhus Bryggen er begge bemærkelsesværdige lokaler fulde af charme og originalitet. Om det drejer sig om sommerfest, hygge-komsammen, gallafest eller noget helt fjerde, står vi klar til at byde jer velkommen.

OBS! Du kan læse om julefrokost på Bryggen Venues her.

Ejerne bag Bryggen Venues udspringer fra Madkastellet, Langelinie Pavillonen og Humanic, og har derfor mange års erfaring med afvikling af fester og events. Vores fokus er på gastronomi og eksekvering af selskaber, hvor indhold, udtryk og atmosfære er fra øverste hylde.

Læs mere om os

Gastronomi

På Bryggen Venues tilbyder vi gastronomi af høj kvalitet og udtryk med et team af kokke med ambitioner for vores gæsters vegne.

Vores mad tager udgangspunkt i den moderne gastronomi, men med stor vægt på traditioner i det gode håndværk og den faglige stolthed. Gastronomi med bund og inspiration fra det klassiske franske nouvel cuisine og det moderne Nordiske dogme køkken – ofte tilføjet lidt krydderi fra verdenskøkkenet – japansk fermenteringskunst, sydamerikansk ild & passion – ”mad over bål”, brugen af enkelte oversøiske og unikke råvarer som kan forsvares i den grønne tanke. En tanke som præger det valg af råvarer, som leveres på Bryggen Venues – gerne lokale, økologiske hvor det giver mening (DK produceret) og altid med sæsonen som det primære fokus.

 

Oversigt over alle lokaler

I nedenstående kan I se en plantegning over Spisesalon Bryggen og Pakhus Bryggen, som kan give jer inspiration til, hvilket lokale, der passer bedst til jeres firmafest.

I er meget velkommen til at kontakte os, hvis I ønsker en fremvisning.

Se plantegning over Spisesalon Bryggen

Se plantegning over Pakhus Bryggen

 

Alt inkluderet til jeres firmafest

Når I beslutter jer for at holde en firmafest på Bryggen Venues, er der ingen ekstra udgifter. Vores løsninger er med alt, hvad man forventer af en firmafest af høj kvalitet. Har I ønsker om tilvalg eller andet setup, er det naturligvis muligt. Se løsninger herunder.

FIRMAFEST MED SÆSONENS MENU

Typisk varighed fra kl 18.00-02.00

PRIS PR PERSON
1.090,00 ex moms v/min. 50 personer

INKLUDERER
– Velkomstdrink & snacks
– 3 retters menu
– Vin, øl & vand ad libitum i 8 timer
– Friskbrygget kaffe & te
– Tjenere & øvrigt service-personale
– Garderobe
– Lokaleleje & rengøring

MENU EKSEMPEL

Sæsonens snacks

Håndpillede rejer – confiterede kartofler – radise – urteemulsion

Kalveryg – porrer – syltet grønt – pebersauce

Yoghurt parfait – hyldeblomst – skovmærke – agurk

(Brød og smør serveres til forret)

SPISESALON BRYGGEN

Spisesalon Bryggen var sin tids hemmelige herreklub for Islands Brygges kulturelite, politikere, ballonskippere, officerer og andre af bydelens vigtige personligheder.

Det var her, på loftet i et af Bryggens pakhuse, gæsterne gennem bagtrappen blev ført ind i et univers af luksus, elskerinder, dyre drikke og tidens gourmetspise. Her blev lagt planer, diskuteret, lyttet, men ikke mindst festet og levet. Vi har ført loftet tilbage til sin storhedstid i udtryk og rammer med de originale planker og fritlagte bjælker der har lyttet med på tidens fortællinger og skildrer på bedste vis loftets lange historie.

OPSTILLING

AFLANGE BORDE
Op til 150 personer

 
PAKHUS BRYGGEN

I Pakhus Bryggen får I et gennemrenoveret og råt pakhuslokale med tilknyttet hyggeligt gårdareal, kun 200 meter fra havnefronten i København samt fine parkeringsmuligheder.

Historien og den rustikke stil er intakt krydret med design, kvalitet og hygge, som gør jeres besøg til en oplevelse udover det sædvanlige. Lokalet er på godt 500 m2 med eventlokale, køkken og plads til op til 150 spisende gæster.

OPSTILLING

PLANKE BORDE
Op til 150 personer

Lokalet kan gøres mindre til mindre selskaber helt ned til 30 gæster.

Teknik

På Bryggen Venues skal I være trygge ved den bedst mulige tekniske afvikling, som kun gøres ved løbende opdatering af udstyr og med rutinerede teknikere ved roret. Af samme årsag har vi inviteret en af en af branchens førende indenfor teknik, Profox, til huset. Profox leverer teknik på højeste hylde, som løbende opdateres, og har i dag lager og kontor på vores søstervenue, Moltkes Palæ

Kontakt os for priser og løsninger til firmafest.

PRAKTISK INFORMATION

PLANTEGNING
Se plantegning over Spisesalon Bryggen
Se plantegning over Pakhus Bryggen

NÆRMESTE METRO
Islands Brygge – 500 meter ca. 5 min. gang

PARKERING:
Easypark ved Bryggen Venues
Københavns Kommune på gadeplan
Leifsgade P-anlæg, Bergthorasgade 35 (underjordisk P-anlæg med 400 p-pladser)

OVERNATNING/NÆRMESTE HOTEL

Radisson Blu Scandinavia Hotel – læse mere
Bryggen Guldsmeden – læs mere

SEVÆRDIGHEDER INDEN FOR GÅAFSTAND
Islands Brygge Havnepark, Kalvebod Brygge, GoBoat Boat Rental, Dansk Arkitektur Center, Christianshavn

Spisesalon Bryggen Islands Brygge

Læs mere om mulighederne på vores øvrige venue

Moltkes Palæ

Kgs Nytorv/Dronningens Tværgade

Få et uforpligtende tilbud!

FÅ SENESTE NYHEDER FRA BRYGGEN VENUES

Modtag vores nyhedsbrev om alt hver der sker på Humanic Venues' steder - og andet spiseligt