Bryllup

Bryggen Venues byder på gastronomi og urbane rammer til jeres bryllup

 

 

Bryllup på Bryggen Venues

På Bryggen Venues ved vi, hvor meget den store dag betyder. Med en lang erfaring indenfor selskaber gør vi os umage, så alt leveres som aftalt, når I som brudepar skal forkæles på jeres store dag.

Vi tilbyder samlede løsninger, hvor vi har gjort det lidt lettere for jer at planlægge bryllupsfesten. Når I vælger Spisesalon Bryggen eller Pakhus Bryggen som jeres bryllupssted er mad, drikke, personale og lokaleleje inkluderet i ét og samme tilbud. På denne måde kan I nyde dagen og more jer uden at bekymre jer om uforudsete ekstraregninger. Naturligvis kan I have ekstra ønsker, hvor I har mulighed for en række tilvalg. Har I ønsker som går derudover, finder vi naturligvis også en løsning på det.

 

Vælg mellem to urbane venues

Vores koncept om samlede løsninger gælder for begge vores lokaler. Samme høje standard til en festlig dag finder I både på Spisesalon Bryggen og Pakhus Bryggen.

 

Spisesalon Bryggen – Rå luksus, charme & stil

På en etage i et af Bryggens originale pakhuse finder I luksuriøse rammer med moderne strøg. Det siges, at lokalet havde virke som sin tids hemmelige herreklub for Islands Brygges kulturelite, politikere, ballonskippere, officerer og andre af bydelens vigtige personligheder. Det var her, at gæsterne gennem bagtrappen blev ført ind i et univers af luksus, elskerinder, dyre drikke og tidens gourmetspise.

Med en kærlig hånd har den ædle herreklub gennemgået en forvandling, så selskabslokalet i dag lever op til nutidens moderne præg. Stemningen emmer dog stadig af rå eksklusivitet i lange baner med en mørkere palet, velour, lysekroner, bar i messing, originale træplanker og bjælker i loftet.

 

Pakhus Bryggen – Rustikt, hyggeligt og jordnært

I et originalt pakhus fra Islands Brygges industrielle tid, finder I et omfavnende rustikt univers. Med lyse toner og jordnære nuancer, krydret med design, kvalitet og hygge, byder Pakhus Bryggen på et gennemrenoveret selskabslokale udover det sædvanlige. Bærerende søjler giver dynamik i rummet, hvor der er mindre loungeområder og fast bar.

Lokalet er på godt 500 m2 med køkken og plads til op til 150 spisende gæster. Tilknyttet er der et hyggeligt gårdareal, og I er kun 200 meter fra havnefronten i København.

OBS! Begge selskabslokaler er agile overfor, at I som brudepar, kan sætte jeres eget præg i forhold til at skabe den helt rette stemning, I ønsker for dagen.

Læs mere om vores lokaler

 

GASTRONOMI PÅ BRYLLUPSMENUEN

På jeres bryllupsdag kan, hvad der står på menuen være af afgørende betydning.

På Bryggen Venues gør vi os ekstra umage for at levere moderne gastronomi af højeste kvalitet. Vi stræber efter at sammensætte vores menuer med udgangspunkt i sæsonen, hvor friske og unikke råvarer er omdrejningspunktet. Vi tilbyder gastronomi af høj kvalitet og udtryk med et team af kokke med ambitioner for vores gæsters vegne.

Vores mad tager udgangspunkt i den moderne gastronomi, men med stor vægt på traditioner i det gode håndværk og den faglige stolthed. Gastronomi med bund og inspiration fra det klassiske franske nouvel cuisine og det moderne Nordiske dogme køkken – ofte tilføjet lidt krydderi fra verdenskøkkenet – japansk fermenteringskunst, sydamerikansk ild & passion – ”mad over bål”, brugen af enkelte oversøiske og unikke råvarer som kan forsvares i den grønne tanke. En tanke som vil præge det valg af råvarer, som leveres på palæet – gerne lokale, økologiske hvor det giver mening (DK produceret) og altid med sæsonen som det primære fokus

 

OVERSKUELIGE PRISER

Hos Bryggen Venues gør vi det lidt lettere for jer at lægge det store bryllupsbudget. Men vores ’samlet løsning-koncept’ inkluderes mad, drikke, personale og lokaleleje i én samlet løsning, så I kan nyde dagen og more jer uden at bekymre jer om uforudsete ekstraregninger. Naturligvis kan I have ekstra ønsker, og der giver vi mulighed for en række tilvalg. Har I ønsker som går derudover, finder vi naturligvis også en løsning på det.

 

OVERSIGT OVER VORES LOKALER

I nedenstående kan I se en plantegning over Spisesalon Bryggen og Pakhus Bryggen, som kan give jer inspiration til, hvilket lokale, der passer bedst til jeres bryllup.

I er meget velkommen til at kontakte os, hvis I ønsker en fremvisning.

Se plantegning over Spisesalon Bryggen

Se plantegning over Pakhus Bryggen

 

BRYLLUP PÅ BRYGGEN VENUES

Typisk varighed fra kl 17.30-03.00

PRIS PR PERSON
Lavsæson: 1.350,00 inkl moms pp v/min. 50 personer
* Januar, februar, marts, april, juli, oktober, november, december
Højsæson: 1.550,00 inkl moms pp v/min. 50 personer
* Maj, juni, august, september

INKLUDERER
– Velkomstdrink & snacks
– 3 retters menu
– Vin, øl, og vand ad libitum i 8,5 timer
– Longdrinkspakke + husets tre signaturdrinks ad libitum i 3,5 time efter middagen
– Natmad
– Friskbrygget kaffe og te
– Tjenere og øvrigt service-personale
– Garderobe
– Lokaleleje og rengøring :: valgfrit lokale

MENU EKSEMPEL

Sæsonens snacks

Håndpillede rejer – confiterede kartofler – radise – urteemulsion

Kalveryg – porrer – syltet grønt – pebersauce

Yoghurt parfait – hyldeblomst – skovmærke – agurk

(Brød og smør serveres til forret)

TEKNIK

På Bryggen Venues skal I være trygge ved den bedst mulige tekniske afvikling, som kun gøres ved løbende opdatering af udstyr og med rutinerede teknikere ved roret. Af samme årsag har vi inviteret en af en af branchens førende indenfor teknik, Profox, til huset. Profox leverer teknik på højeste hylde, som løbende opdateres, og har i dag lager og kontor på vores søstervenue, Moltkes Palæ

Kontakt os for priser og løsninger til jeres bryllup.

PRAKTISK INFORMATION

PLANTEGNING
Se plantegning over Spisesalon Bryggen
Se plantegning over Pakhus Bryggen

NÆRMESTE METRO
Islands Brygge – 500 meter ca. 5 min. gang

PARKERING:
Easypark ved Bryggen Venues
Københavns Kommune på gadeplan
Leifsgade P-anlæg, Bergthorasgade 35 (underjordisk P-anlæg med 400 p-pladser)

OVERNATNING/NÆRMESTE HOTEL
Radisson Blu Scandinavia Hotel – læse mere
Bryggen Guldsmeden – læs mere

SEVÆRDIGHEDER INDEN FOR GÅAFSTAND
Islands Brygge Havnepark, Kalvebod Brygge, GoBoat Boat Rental, Dansk Arkitektur Center, Christianshavn

Spisesalon Bryggen Islands Brygge

Læs mere om mulighederne på vores øvrige venue

Moltkes Palæ

Kgs Nytorv/Dronningens Tværgade

Modtag tilbud på privat arrangement!

FÅ SENESTE NYHEDER FRA BRYGGEN VENUES

Modtag vores nyhedsbrev om alt hver der sker på Humanic Venues' steder - og andet spiseligt