Bar

 

 

 

 

 

 

Nordisk-inspireret drinks er prikken over i’et til jeres fest

 

Til dit/jeres arrangement på Bryggen Venues tilbyder vi en drikkemenu, der udspringer fra “Artemisia”, vores ”fine drinking”-koncept.

De drinks, vi skaber, kommer med formål og mening. Vores ambition er, at vores gæster bliver forkælet med omhyggeligt udformede drinks af højeste kvalitet.

 

Vores koncept

Med inspiration fra Manifestet for Ny Nordisk Mad – en del af bevægelsen Det Nye Nordiske Køkken – er brug af sæsonbestemte, lokale og bæredygtige ingredienser central i vores drikkemenu.

Naturvilde ingredienser bringer urteundertoner og friskhed til menuen. Samtidig bidrager lokale økologiske råvarer og spiritus af højeste kvalitet, fra danske leverandører, til et kreativt og varieret udbud. Vi har også et spændende udvalg af alkoholfrie drinks og drinks med lave alkoholprocenter.

Vores barer på Bryggen Venues er drevet af vores yderst dygtige og passionerede bartendere, som bringer hvert lag til hver drink og cocktail til live. På denne måde stræber vi ikke kun efter at tilbyde en servering af drinks i høj klasse, men også levere smagen af håndværk, der ligger til grund for sammensætningen af vores smagfulde opskrifter.

Til dit arrangement skal de drinks, vi laver, være en oplevelsesrig fornøjelse, hvor vores nøje overvejede smagsvarianter begejstrer dine gæster. Den samme høje standard og kvalitet findes i hver drink, vi tilbyder.

 

Vores in-house leverandør

Vores barer på Bryggen Venues er leveret af vores søstervenues – Moltkes Palæ – bar Artemisia. Artemisias personale, håndværk og opskrifter fungerer som pejlemærket for Bryggen Venues’ barer og som en nøgleressource, der sikrer kvaliteten af vores drinks.

Læs mere om Artemisia

Vi kan ikke vente med at tilbyde dit arrangement på Bryggen Venues en drikkemenu ud over det sædvanlige.

 

Læs mere om mulighederne på vores øvrige venue

Moltkes Palæ

Kgs Nytorv/Dronningens Tværgade

Få et uforpligtende tilbud!

FÅ SENESTE NYHEDER FRA BRYGGEN VENUES

Modtag vores nyhedsbrev om alt hver der sker på Humanic Venues' steder - og andet spiseligt